гр. Стара Загора – Зоологическа градина

Орфееви скали

Панорамна площадка “Орлово око”

84а. Връх Снежанка – Пампорово

92. гр. Шипка – Храм-паметник “Рождество Христово”

Водопад “Юленски скок”

Произволни обекти:


73. гр. Димитровград – Народна астрономическа обсерватория и планетариум “Джордано Бруно”


47. гр. Асеновград – Асенова крепост


41. гр. Пловдив – Етнографски музей


63. гр. Етрополе – Етрополски манастир “Св.Троица”


41. гр. Пловдив – Исторически музей


42. гр. Перущица – Исторически музей


4а. Светороженски манастир “Рождество богородично”


6. гр. Несебър – Архитектурно-исторически резерват – археологически музей


гр. Ардино – Дяволски мост


40. гр. Плевен – Панорама “Плевенска епопея-1877 година”


19a. гр. Габрово – Музей “Дом на хумора и сатирата”


53. гр. Тутракан – Военно гробище


71. гр. Чирпан – Художествена галерия “Никола Манев”


97. с.Мадара – Мадарски конник


40. гр. Плевен – Мавзолей-параклис “Св.Георги Победоносец”