92. гр. Шипка – Храм-паметник “Рождество Христово”

Връх Соколица

Дяволската пътека

1. гр. Банско – Велянова къща

Панорамна площадка “Орлово око”

Екопътека “Каньонът на водопадите”

Произволни обекти:


79. гр. Самоков – Девически манастир “Покров Пр.Богородици”


30б. гр. Ловеч – Етнографски музей


69. гр. Чипровци – Чипровски манастир “Свети Иван Рилски”


15. гр. Белоградчик – Белоградчишки скали и крепост


24. гр. Балчик – Архитектурно-парков комплекс “Двореца”


44а. гр. Карлово – Исторически музей


35. гр. Пазарджик – Къща-музей “Станислав Доспевски”


45а. Стара Планина – Връх Ботев


гр. Ардино – Дяволски мост


30. гр. Ловеч – Музей “Васил Левски”


9. гр. Варна – Военноморски музей


4. гр. Мелник – Исторически музей


42. гр. Перущица – Исторически музей


18. гр. Козлодуй – Паметник на Христо Ботев и неговата чета


82а. гр. Ботевград – Часовниковата кула